In de nieuwe STOER besteden we veel aandacht aan DE LEGO® FILM 2™ en al het LEGO dat erbij hoort. Helaas konden we niet alle coole nieuwe sets behandelen en daarom vind je hier nog meer tips. Welke avonturen bedenk jij voor Emmet en Lucy?

 

Lego advertorial

Ultrakatty en Strijder Lucy

Oei, een buitenaards wezen bedreigt Emmet en alleen Ultrakatty & strijder Lucy kunnen hem redden. Ultrakatty heeft een cockpit met plaats voor een minifiguur, een verstelbare kop die kan worden omgebouwd met 3 verschillende gezichtsuitdrukkingen en een verstelbare staart en poten. Deze set is inclusief Lucy en Emmet minifiguren plus een van stenen gebouwd buitenaards wezen met kauwende kaken en een ronddraaiend oog. Kijk hier voor meer info (LEGO 70827)

Lego advertorial

Lego advertorial

Emmets en Benny’s bouw- en reparatiewerkplaats

Voor je kleine broertje, want deze is voor 4+. Deze set bestaat uit LEGO Benny’s ruimteschip met een cockpit met plaats voor een minifiguur, uitvouwbare boosters en een afneembare ruimtebuggy, plus Emmets vluchtbuggy en een speciale startsteen-bouwplaat. Dankzij de eenvoudige gids is de set zo opgebouwd. De LEGO astronautenspeelset is inclusief 2 minifiguren, een bouwbaar benzinestation en een gereedschapskarretje met allerlei verschillende gereedschapselementen voor eindeloze speelmogelijkheden. Kijk hier voor meer info. (LEGO 70821)

Lego advertorial

Lego advertorial

Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

Ja, ook in DE LEGO® FILM 2™ heb je een slechterik. In de film is dat de van gedaante veranderende koningin Wiedanook Watdanook! Deze grappige set bestaat uit een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard met een draaiplatform, plus 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen voor de gedaanteverwisseling van de koningin tot stapel stenen. Je krijgt er verder een bouwbaar Banarnar personage, Lieve Chaos en Susan minipoppetjes en een minifiguur van Lucy bij. Kijk hier voor meer info. (LEGO 70824)

 

Lego advertorial

Emmets driewieler

Overtref jezelf als meesterbouwer met DE LEGO® FILM 2™ 70823 Emmets driewieler! Dit geweldige constructiespeelgoed heeft een zitplaats voor een minifiguur, 3 rubberen banden boven elkaar en uitklapbare stabilisatoren. De set is inclusief een pompstation met bouwbare pomp, katapultfunctie en parkeerplaats voor de driewieler, plus personages uit DE LEGO FILM 2: een Emmet minifiguur en een van stenen gebouwd buitenaards wezen met kauwende kaken en een ronddraaiend cycloop-oog. Kijk hier voor meer info (LEGO 70823)

 

 

 

 

 

 

 

lego overwatch

Bekijk de nieuwe sets die uitkomen