Films met superhelden in de hoofdrol: we blijven er gek op. Ook in 2019 worden we erop getrakteerd. Sommige (zoals The Joker en Hellboy) zijn voor 16+ en die laten we dan ook zitten. Wat er over blijft… nog steeds fantastisch! Kijk jij mee naar deze Nederlands ondertitelde trailers?

 

Captain Marvel

Deze film is belangrijk voor dΓ© superheldenfilm van 2019, Avengers 4: Endgame. Als je Avengers 3 (Infiity War) hebt gezien, weet je dat het er slecht uitzag voor Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Panther en Spider-Man. Wie zou hen kunnen helpen? Nou, Captain America natuurlijk! In de nieuwe STOER lees je alles over deze film. Premiere: 6 maart.

Avengers 4: Endgame

In Avengers 3 kregen onze helden flink op hun broek van de slechte Thanos. Huh, wint de schurk het uiteindelijk? Waarschijnlijk niet, want in deze film krijgen Iron Man en zijn vrienden een tweede kans. Premiere: 24 april.

Spider-Man: Far from home

Spider-Man is de eerste superheld van wie wij weten dat hij Avengers: Endgame overleeft. De eerste beelden van zijn nieuwe film zijn al opgedoken. In Spider-Man: Far from home gaat onze superheld op excursie naar Londen, Venetie en Parijs. Maar een leuke vakantie wordt het niet… Premiere: 4 juli.

X-Men: Dark Phoenix

Voor het eerst is de held-met-de-klauwen Wolverine niet van de partij in een X-Men film! Dark Phoenix draait om de jongen X-Man Jean Grey, die niet weet wat ze met haar superkrachten moet doen. Wordt ze goed of wordt ze slecht? Premiere: 6 juni.

Shazam

Alle films hierboven zijn van Marvel, maar na Aquaman en Wonder Woman komt ook DC Comics met een nieuwe superheldenfilm. Een grapige nog wel! Na een ritje in de metro ontmoet de 14-jarige wees Billy een oude tovenaar die hem de kracht geeft om te transformeren in een volwassen superheld door het woord “Shazam!” te roepen. Samen met zijn pleegbroer Freddy leert hij wat zijn krachten zijn en hoe hij ze moet gebruiken om de slechterik te verslaan. Premiere: 4 april

 

pokemon pikachu

Bekijk de trailer van Detective Pikachu