Ben jij een fan van Minecraft én heb je Netflix thuis? Dan hebben wij een goede tip voor je: de tv-serie Minecraft Story Mode. En hij is ook nog eens interactief! Wat dat precies is en hoe dat werkt, lees je hier.

Jessie en zijn vrienden willen de EnderCon bouwwedstrijd te winnen. Helaas staan ze bekend als een stelletje ‘losers’ die nooit iets hebben bereikt. Op een dag wordt de wereld bedreigd door een grote Wither, een gigantisch monster. Dit is hun kans om helden te worden! Bewapend met een zwaard gaan Jessie en zijn vrienden erop af. Maar dat is niet het enige avontuur dat hen te wachten staat. Ze vinden niet alleen zombies maar ook spinnen op hun pad. En wie of wat is de Orde van de Steen eigenlijk?

Hoewel de trailer hierboven in het Engels is, kun je gerust zijn. In de originele versie wordt gewoon Nederlands gesproken. En over dat interactieve? Dat maakt deze serie juist zo speciaal. Van tijd tot tijd wordt het verhaal even stilgelegd en mag jij bepalen hoe het verder gaat. Ga je hier naar links of naar rechts? Ga jij iemand helpen of juist niet?

Wat een leuke Netflix serie!

 

Next Gen