Je kunt er niet omheen: Fortnite is dé game die je moet spelen. Je ziet in de winkels ook steeds meer Fortnite-spullen, zoals T-shirts, mokken, game-accessoires en ga zo maar door. Deze maand is daar iets bij gekomen: Fortnite Monopoly. Maar hoe werkt dat spel precies?

fortnite monolpoly

Hoe werkt dat eigenlijk?

Vervang de Kalverstraat door Titled Towers, betaal met Health Points en speel als Skull Trooper of Omega… Dat is Fortnite Monopoly in een notendop.
In het spel is het de bedoeling dat je de Storm overleeft en de Health Points van je tegenstander afneemt. Wie dat het beste doet, wint Victory Royale. Daarbij zijn de bekende Kans en Algemeen Fonds kaarten, die hier Trap- en Chest-cards heten, erg belangrijk. Zit het je mee of juist tegen?
Fortnite Monopoly is er helaas alleen in het Engels. Maar voor wie de game kent, mag dat geen probleem zijn. In de nieuwe STOER, die op 18 december in de winkels ligt, geven we het spel weg. En wist je dat er volgend jaar ook Fortnite NERF blasters komen? Dat lijkt ons helemaal te gek!

 

Nog meer Monopoly

Als je op internet kijkt, merk je dat er honderden versies van Monopoly zijn. En elk jaar komen er weer een heleboel bij! Dit zijn volgens ons de leukste versies. Helaas zijn ze nog niet allemaal in het Nederlands verschenen, maar misschien komt dat nog.

Monopoly Pokemon

Monopoly Skylanders

Monopoly Power Rangers

 

Monopoly James Bond

 

Monopoly Despicable Me

 

Monopoly Justice League

 

Monopoly Disney

 

Monopoly Pixar

Monopoly Amsterdam

speelgoed jaar

Je leest het hier!