Yes, de STOER 1-2019 ligt in de winkel! We hebben er met veel plezier aan gewerkt, dus we hopen dat jij hem leuk vindt. Wat kun je er allemaal in verwachten? Heel veel. Wat dacht je van Ralph breaks the internet, Fortnite na-apers, een deurgrote Super Smash Bros. Ultimate poster, win een Nintendo Switch in Pokémon stijl, een nieuwe strip (Harrie en Herrie) én gratis Pokémon kaarten én een Fortnite popsocket voor je mobiel? Ouders, de nieuwe STOER is perfect als kado onder de kerstboom!

 

stoer 1-2019 cover

 

Er valt weer heel wat te winnen in de nieuwe STOER. We hebben het al over die Nintendo Switch (Pokémon stijl!) gehad, maar ook de dvd van de Film van Dylan Haegens geven we weg. Je kunt zelf een Dylan Haegens masker opdoen om hem te zijn!

De cover van de game Super Smash Bros. Ultimate is één van de mooiste die we ooit hebben gezien. We zijn daarom blij dat wij hem als giga-deurposter (60 x 85 cm!) in het blad hebben. Hang hem maar op! Maar er zit natuurlijk veel meer in het blad. Haal hem voordat hij is uitverkocht!

Bekijk hier alle filmpjes van STOER 1-2019.  Als je wilt meedoen aan de prijsvragen, ga dan hier heen.

 

poster super smash bros

 

winnen stoer 1-2019

Klik dan hier!