Houd jij van dansen? Ga dan op zondag 26 mei naar het ‘HipHop Kingz Festival’ in 013 Tilburg. Daar wordt het Red Bull Dance Your Style wedstrijd gehouden, een gloednieuwe dance battle, waarin de beste 16 Nederlandse dansers recht tegenover elkaar staan. En jij beslist wie er wint! Het event is gratis, maar je moet je hier wel van te voren aanmelden. 

red bull dance

 

Bij Red Bull Dance You Style strijden de dansers één tegen één tegen elkaar en ze brengen allemaal hun eigen stijl mee. Van hiphop en popping tot house en breakdance: alles is mogelijk. De deelnemers gooien hun meest funky moves in de strijd om het enthousiaste publiek in te pakken. Want de 450 toeschouwers zijn de jury en kiezen na 15 de winnaar.

Dance Your Style is de eerste danswedstrijd ter wereld waar de bezoeker beslist wie er wint. De 16 dansers uit verschillende disciplines krijgen daarom alle vrijheid om het publiek te verrassen. Pas op het moment van de battle horen ze op welke muziek ze moeten dansen: je moet dus constant je stijl aanpassen.Wie de tofste show neerzet en het meeste indruk maakt op het publiek, wint de wedstrijd en gaat op 12 oktober naar de wereldfinale in Parijs.

En zo ziet dat eruit:

 

keltfest

Doe mee en win