Home Contact Shop Word abonnee

Minecraft is terug: lees het in de nieuwe STOER, nummer 6-2020!

#Fun
14 mei 2020

Ook al ga je weer gedeeltelijk naar school: de dagen blijven toch erg lang. Gelukkig is daar de nieuwe STOER en we hebben weer flink wat coole dingen voor je. Minecraft bijvoorbeeld. Wij hebben 10 redenen waarom je hem in ieder geval (weer) moet spelen. En wat dacht je van 6 coole insecten-tattoos voor op je arm of been? Ze zijn nep natuurlijk, maar ze staan er stoer op. Maar we hebben natuurlijk veel meer voor jou. Lees verder!

 

cover STOER 6 2020

Maar Minecraft en gratis insecten-tattoos zijn niet het enige wat we deze maand voor je hebben. Dit vind je ook in het blad:

  • Extra veel puzzels
  • Gratis naar topfilms als Detective Pikachu kijken? Dat doe je zo!
  • Maak je eigen Fortnite-kijkdoos
  • Een voorproefje van het nieuwe Leven van een loser-boek
  • Een interview met Game Bawz, Brawl Stars-expert
  • 10 insecten met super powers
  • Neem een abonnement en krijg een Tack Pro-blaster
  • En veel meer!

 

Win Loser Minecraft

Win het Minecraft-bordspel of Leven van een loser

Wil je het Minecraft-bordspel winnen? Ga dan naar pagina 11 van het blad en voer de opdracht uit. Je kunt je antwoord opsturen naar prijsvragenstoer@a-press.nl Vergeet je naam, adres en leeftijd er ook niet bij te zetten! Zet in het onderwerpveld: STOER 6 Minecraft.

Voor het winnen van Het leven van een loser: Totaal gesloopt bezoek je pagina 34 en geef je antwoord op de vraag. Mail hem naar prijsvragenstoer@a-press.nl Vergeet ook nu weer niet je naam, adres en leeftijd erbij te zetten. Zet in het onderwerpveld: STOER 6 Loser. Meedoen kan tot 9 juli. Veel succes!

 

Neem een abonnement en krijg een Tack Pro-blaster

Dat is cool: als je nu een jaarabonnement neemt op STOER dan krijg je gratis deze ultravette Tack Pro Sniper kado! Deze blaster heeft een vizier, is 75 cm lang en je krijgt hem met 20 darts. Ga naar onze abo-pagina om een abonnement af te sluiten. Die Battle Royale doe je gewoon op straat!

 

DE FILMPJES DIE BIJ DEZE STOER HOREN:

 

Games

Interview Game Bawz

DVD

Speelgoed

Thuis blijven? Gratis films kijken!