Je hebt het misschien wel in de nieuwe STOER gelezen: daarin geven we weer flink wat handige tips voor Pokémon Let’s go: Pikachu en Let’s go: Eevee. Helaas paste niet al onze tips erop, dus zetten we er hier nog een paar!

 

pokemon let's go

Waar is Moltres?

Er zijn 5 legendarische Pokémon in Pokémon Let’s Go. Ze zijn wel goed verstopt. Sla je spel op voordat je ze bevecht, want anders verdwijnen ze tot je de Elite Four opnieuw hebt verslagen. Hoe je Aricuno en Zapdos moet vangen, lees je in het blad. Moltres kun je niet missen. Hij wacht in de Victory Road, vlak voordat je de Elite Four gaat bevechten. Voor Moltres moet je je ground of water Pokémon meenemen, want deze vogel heeft gebruikt vooral fire en flying aanvallen.

 

pokemon let's go

De evolutie stenen

Sommige Pokémon evolueren niet op een bepaald level of door te ruilen, maar met behulp van evolutie stenen. De fire, water, thunder, leaf en ice-stenen kan je kopen in het winkelcentrum in Celadon City. Maar de Moon Stone vind je alleen in de kraters van Mt. Moon. Ze verschijnen altijd na 24 uur opnieuw in de grot, dus blijf ze verzamelen.

pokemon let's go

 

Verkleedpartijtje

In het spelmenu vind je de Clothing Trunk, waar je verschillende stijlen kan uitzoeken voor je partner Pikachu of Eevee. Wat dacht je van een nieuwe hoed, bril of shirt om de rest van je avontuur in stijl voort te zetten?

 

Van GO naar Let’s Go

pokemon let's go
Pokémon Let’s Go is nog leuker als je deze verbindt met Pokémon GO! Je speelt dit vrij nadat je het Go park hebt bezocht in Fuchsia City. Druk op de Y-knop in het menu en ga naar Pokémon GO settings. In het settings menu van Pokémon GO druk je op de optie voor Nintendo Switch. Zodra je GO en Let’s Go hebt verbonden kan je in het Go Park de overgezette Pokémon opnieuw vangen.

 

 

pokemon lets go

Hoe begin je de game?