Heb jij weer: op familiebezoek tijdens kerst. Een beetje braaf op de bank zitten, terwijl je oom en vader flauwe moppen tappen. Dikke tip van STOER: neem je tablet mee en zorg voor een paar toffe, nieuwe en gratis spellen. Overleef het kerstdiner met deze 3 apps!

Speciaal voor jou

FIFA 19 kan je op je tablet spelen en ook OSM en Football Manager 19 zijn toppers voor de voetbalfan. Maar wij genieten ook enorm van het knotsgekke spel Head Ball 2! Met echt voetbal heeft het weinig te maken, maar wat geeft het. Het spel is simpel: 2 poppetjes die bestaan uit een hoofd en een schoen, proberen bij elkaar te scoren. Vooral door te koppen. Door te spelen verzamel je punten waarmee je weer allemaal bijzonder krachten kan kopen. Zo kan je bijvoorbeeld de bal in een bom veranderen, waarmee je de tegenstander voor even van het veld blaast. Of je bevriest je doel, zodat er tijdelijk geen bal in kan.

 

Spel: Head Soccer 2

Voor: iOS& Android

Overleef het kerstdiner-kans: 100%

 

Voor iedereen

Heel nieuw is het spel Homescapes niet meer, maar vreemd genoeg is het nooit een enorme hit geweest. Zonde, want het zit zo leuk in elkaar. Butler Austin gaat terug naar het huis waar hij is opgegroeid. Een heel mooi huis, maar nogal een rotzooi! Aan hem de taak het helemaal op te ruimen en mooi te maken. Dat doet hij door puzzeltjes op te lossen. Soms zijn die simpel, maar er zitten ook behoorlijk lastige puzzels tussen. Wij worden enorm vrolijk van dit spel. Je kleine neefje, je opa en je nicht waarschijnlijk ook, want het is tof voor iedereen! De game ziet er ontzettend leuk uit en het is gratis te downloaden!

Spel: Homescapes

Voor: iOS& Android

Overleef het kerstdiner-kans: 100%

 

Voor met je grote neef

Assassin’s Creed is zo’n spel dat je waarschijnlijk niet mag spelen. De normale games zijn gemaakt voor 18+. Ze zijn namelijk behoorlijk gewelddadig. Nu is er Assassin’s Creed Rebellion! Een gratis te downloaden game die je al mag spelen vanaf 9 jaar. Het bijzondere aan de Assassin’s Creed-spellen, is dat het over geschiedenis gaat. Je leert dus ook nog wat van deze game (handig om tegen je ouders te zeggen, als ze vinden dat jij ‘t nog niet mag spelen). In deze versie neem jij het met een leger rebellen op tegen de Tempeliers: een groep ridders die over Spanje heerst. Aan jou de taak deze gasten uit te schakelen. Dat gaat natuurlijk niet zomaar: train je leger, geef leiding en zet ze goed in, zodat de Tempeliers verslagen worden.

Spel: Assassins Creed Rebellion

Voor: iOS& Android

Overleef het kerstdiner-kans: 100%