Goed en slecht nieuws. Fortnite lijkt een stevige concurrent te krijgen. De nieuwe Battle Royale shooter Apex Legends ziet er erg cool uit én hij is ook helemaal gratis. Het slechte nieuws? Deze online game is voor 16 jaar en ouder. Jij mag hem dus (waarschijnlijk) niet spelen. Toch willen we je uitleggen wat het is. Want voor je het weet, ben je 16 jaar toch?

 

 

Ontwikkelaar Respawn maakte ook al de schietspellen Titanfall en Call of Duty. Met Apex Legends willen ze de strijd met Fortnite aangaan. De game is maandag 4 februari online gegaan en speelbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt hem gewoon gratis downloaden.

Apex Legends is een spin-off van Titanfall, een game waarin schieten en actie worden gecombineerd met grote robots. In het nieuwe videospel wordt gespeeld met zowel mensem als robots (“Legends”) met hun eigen speciale krachten en wapens hebben. Net als bij Fortnite landen spelers tegelijkertijd op een eiland voordat de strijd begint. Je kunt in teams van maximaal 3 spelers spelen en in totaal zijn er zestig spelers in een level.

Klinkt allemaal goed, toch?

 

 

pokemon lets go

Een gids voor beginners