De laatste dagen zijn er nogal wat onduidelijkheden ontstaan over het wel of niet in de winkel liggen van STOER 8. De redactie is er steeds vanuit gegaan dat hij gewoon vanaf dinsdag 27 augustus in de winkel te koop was, maar vrijdagmiddag hoorden we dat dat niet het geval is. Ook de abonnees hebben hem dus nog niet gehad. Een uitleg!

Elk blad moet niet alleen worden geschreven en opgemaakt, maar uiteindelijk ook papier worden gedrukt door een drukkerij. Die van STOER ligt in BelgiΓ« en die is helaas onlangs failliet gegaan. Hier kun je dat bericht lezen. Ze zijn daar bezig met een doorstart, maar dat kost tijd. Daarom heeft (het drukken van) STOER enorme vertraging opgelopen.Β Omdat er ook nieuwe planningen voor de verzending moeten worden gemaakt, weten we niet precies wanneer STOER bij de abonnees en in de winkels ligt. Wel is ons verteld dat dit nog deze week zal zijn.

Onze excuses voor het ongemak. Wij als makers zijn er natuurlijk ook niet blij mee.Β Naast STOER hebben ook andere bladen last van het faillissement, zoals LINDA, Happinez, Elle, GOAL!, MEIDEN magazine en Vrij Nederland.Β We hopen dat dit het een en ander verduidelijkt.