Veelgestelde vragen

Abonnement

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Bekijk alle aanbiedingen en sluit eenvoudig via het formulier een abonnement af.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt via automatische incasso of iDeal jouw abonnement bij ons afsluiten. Bij betaling via automatische incasso wordt het abonnementsgeld automatisch geïncasseerd voorafgaand aan de nieuwe abonnementsperiode.

Wanneer ontvang ik mijn eerste tijdschrift?

Als je een abonnement bestelt, ontvang je een bevestigingsmail waarin de leverdatum van het eerste nummer staat.

Wanneer ontvang ik mijn welkomstgeschenk?

Je ontvangt jouw cadeau circa 5 werkdagen na ontvangst van het abonnementsgeld. Acties met welkomstgeschenken zijn altijd zolang de voorraad strekt. Indien het gekozen geschenk niet meer voorradig is en/of niet meer leverbaar is, krijg je een alternatief aangeboden of kun je kiezen voor de aangeboden prijskorting.

Kan ik een welkomstgeschenk ruilen of retourneren?

Het is alleen mogelijk om jouw welkomstgeschenk te ruilen als het om een maatkwestie gaat. Is het welkomstgeschenk bijvoorbeeld te klein of te groot, dan mag je deze omruilen voor de juiste maat (mits deze nog op voorraad is). Indien het welkomstgeschenk defect blijkt te zijn, mag deze natuurlijk ook omgeruild worden. Het is niet mogelijk om het welkomstgeschenk om te ruilen voor iets anders.

Ik woon in het buitenland. Kan ik me dan ook abonneren op STOER?

Het is alleen mogelijk om een abonnement op STOER af te sluiten als het bezorgadres zich bevindt in Nederland of België.

Ik heb een bezorgklacht, waar kan ik hiermee terecht?

Het is echt heel vervelend als STOER niet (op tijd) wordt bezorgd. Daarom willen we het heel graag weten als je een klacht hebt over de bezorging. Heb je een klacht? Vul dan het formulier in.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Laat via het adreswijzigingsformulier je nieuwe adres achter en wij regelen dat STOER voortaan in de brievenbus van je nieuwe huis valt. Wij ontvangen jouw adreswijziging graag uiterlijk drie weken van tevoren.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien of verwijderen?

Je kunt jouw gegevens van jouw abonnement (en eventueel van jouw account) opvragen of laten verwijderen door dit formulier in te vullen. Vul ook jouw postcode en huisnummer in, zodat we jouw gegevens kunnen verwijderen uit ons abonnementen-systeem. Of je laat het ons weten door te mailen naar post@stoer.tv. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Je vindt het abonnementsnummer op de adresdrager van het magazine.

Ik heb een abonnement cadeau gegeven, stopt deze automatisch?

Cadeau-abonnementen lopen automatisch door tot wederopzegging. Als je niet wilt dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging op tijd doorgeeft.

Stopt mijn abonnement automatisch?

Nee, tenzij nadrukkelijk anders vermeld, alle abonnementen worden automatisch verlengd tot wederopzegging. Proefabonnementen stoppen wel altijd automatisch.

Hoelang loopt mijn abonnement?

Wanneer je een abonnement neemt, ontvang je standaard het aantal aangegeven nummers. Daarna loopt het abonnement door totdat je deze zelf opzegt.

Wat is het opzegtermijn van mijn abonnement?

Na je eerste abonnementstermijn is jouw abonnement per maand opzegbaar.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Via het opzeggingsformulier kun je je abonnement opzeggen.

Wat zijn de abonnementsvoorwaarden?

Het abonnementsgeld voor STOER dient vooruit te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling kan het abonnement (tijdelijk) worden stopgezet en worden herinneringskosten in rekening gebracht. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens tijdige opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk 1 maand voor verschijning van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlening kan met inachtneming van het opzegtermijn van 1 maand. Abonneegegevens worden opgegeven in een database en kunnen worden gebruikt om je te informeren over abonnementen, aanbiedingen en andere producten van ZPRESS Young en/of haar partners. Indien je tegen dit laatste bezwaar hebt, kan je dat kenbaar maken via klantenservice@stoer.tv.

Wat zijn de contactgegevens van jullie klantenservice?

Onze klantenservice is bereikbaar via dit formulier. Of via 088 - 49 49 101 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur).

Webshop

Wat zijn de betaalmethoden?

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig via iDEAL of Bancontact.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

In principe word de gehele bestelling in 1 keer bij je bezorgd. Mocht een artikel niet voorradig zijn, dan zullen we deze later naleveren.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland voor een brievenbuspakketje zijn €2,68 en voor een bezorgpakket €6,95. De verzendkosten voor een brievenbuspakketje naar België zijn €8,70 en voor een bezorgpakket €9.80.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bestellingen worden bezorgd door DHL. Buitenlandse bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Ik wacht al 14 dagen, maar ik heb nog niks ontvangen?

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging gekregen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan in je ongewenste mail. Het is ook mogelijk dat er iets is misgegaan met het invullen van je e-mailadres. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Onder andere tijdschriften, boeken en verzegelde producten. Kijk in de Algemene Voorwaarden voor alle uitsluitingen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt jouw bestelling terugsturen binnen 14 dagen, vanaf de datum van ontvangst van je pakket. Vul het herroepingsformulier in en je ontvangt instructies voor het terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Het retourbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op jouw rekening. Wordt de bestelling in zijn geheel teruggestort? Dan betalen we ook de verzendkosten terug. Stuur je een deel van de bestelling terug? Dan ontvang je alleen het bedrag terug van de teruggestuurde bestelling.

STOER

Hoe kan ik contact opnemen met de redactie?

Je kunt ons een berichtje sturen via Instagram en Facebook of je kunt het contactformulier invullen. We krijgen heel veel berichtjes binnen, dus we kunnen helaas niet beloven dat we iedereen beantwoorden. Heb je een vraag over je abonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe vaak ligt de special van STOER in de winkel?

1 keer per jaar is er een zomer special te koop in de winkel en onze webshop.

Hoe kan ik meedoen met de prijsvragen uit het magazine?

Prijsvragen uit het blad worden verspreid over de weken op de website gezet. Houd dus de website in de gaten als jouw favoriete prijsvraag nog niet online staat. Om mee te kunnen doen moet je eerste een account aanmaken en het formulier invullen.

Hoe kan ik een account aanmaken op Stoer.tv?

Als je een account maakt, kun je heel makkelijk stemmen op polls, reageren op artikelen en meedoen met prijsvragen. Via de registeren-pagina kun je eenvoudig een account aanmaken. Bekijk dit stappenplan hoe je een account aanmaakt of vul het formulier in als je problemen hebt met het aanmaken van een account.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen of account verwijderen?

Als je een account hebt, kun je jouw gegevens heel eenvoudig inzien en wijzigen via jouw profiel. Als je jouw account wilt verwijderen, kun je dit formulier invullen. Heb/had je een abonnement? Geef dan ook je postcode en huisnummer op, zodat we jouw gegevens uit ons abonnementen-systeem kunnen verwijderen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, kun je je onderaan elke nieuwsbrief uitschrijven.

Wat kan ik doen als ik zie dat iemand zich niet aan de regels houdt?

Dan kun je dat melden via het contactformulier. Geef ons ook even de link van het artikel door en dan gaan we op onderzoek uit.

Hoe kan ik anoniem reageren op artikelen?

Je kunt een reactie typen en vervolgens ‘Anoniem’ aanvinken. Je moet wel altijd ingelogd zijn om te reageren, maar je naam komt dan niet bij jouw reactie te staan.

Kan ik stage lopen bij STOER?

We zijn we altijd op zoek naar redactionele stagiaires voor minimaal drie maanden met een HBO-opleiding richting media of journalistiek. Voldoe je aan deze eisen en denk je de tone of voice van STOER te pakken te hebben? Vul dan het contactformulier in.