Ben jij ook zo gek op de razendsnelle Hot Wheels? Deze speelsets mogen niet aan je collectie ontbreken!

Hot Wheels Stuntbrug

Ready, set, go! Lanceer je raceauto’s wanneer de burg half open is en maak de gevaarlijke sprong naar de overkant. De Hot Wheels Stuntbrug is te koop voor €39,99.

Hot Wheels Kurkentrekker

Laat jouw auto’s door de loopings racen! Deze set bevat drie hogesnelheidsboosters waardoor ze nóg harder over de baan suizen. De Hot Wheels Kurkentrekker is te koop voor €59,99.

Hot Wheels Roto Revolution

Battle tegen je vrienden met deze set! Lanceer jouw auto zo strategisch mogelijk en race zo lang mogelijk rond. Degene die overblijft is de winnaar! De Hot Wheels Roto Revolution is te koop voor €64,95.

Hot Wheels Blast Off

Op naar de sterren, en daar voorbij! Accepteer de uitdaging en voer drie spectaculaire stunts uit om de raket te lanceren. De Hot Wheels Blast Off is te koop voor €30,99.

Hot Wheels Blade Raid

Deze set is voor waaghalzen! Het draaiende zaagblad splitst jouw auto zo in tweeën om vervolgens weer één auto te worden. En het leuke is dat je verschillende Split Speeders kunt combineren in deze set. De Hot Wheels Blade Raid is te koop voor €30,40.

Hot Wheels Shark Beach Battle

Red Hot Wheels City van een gigantische haai! Race door de golf en probeer uit de bek van de haai te blijven. Voor je het weet klemt de haai jouw auto tussen zijn kaken! De Hot Wheels Shark Beach Battle is te koop voor €39,99.