Ben je ook zo gek van auto’s? Dan moet je zeker de International Amsterdam Motor Show (IAMS) bezoeken. Die wordt van 3 t/m 7 april voor de tweede keer in de RAI gehouden. Helemaal mooi: voor vrijdag 5 april mogen wij 2 x 2 kaartjes weggeven. Misschien kun je dan gezellig je pa of opa meenemen? Ma of oma kan natuurlijk ook. Of grote broer… Lees snel verder! En let even op: meedoen kan maar tot dinsdag 2 april.

 

international amsterdam motor show

 

Wat valt er te beleven?

Van woensdag 3 april tot en met zondag 7 april wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een paradijs voor autoliefhebbers. Je vindt er dan meer dan 200 auto’s van importeurs, dealers en uit privécollecties! Je zal er vooral veel exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en sportieve auto’s vinden. Het lijkt wel op een pop up museum met auto’s uit het verleden, heden en de toekomst. Dat mag je niet missen!

 

international amsterdam motor show

international amsterdam motor show

 

De show is dit jaar nog groter met ruim 50.000 m2 gevuld met auto’s die vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld te zien zijn; van de unieke Mercedes CLK-GTR tot een bijzondere Spyker collectie en een legendarische Bugatti EB 110. Daarnaast zijn diverse Formule-1 en DTM auto’s te zien, net als de meest recente modellen van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley. Vergeet je camera dus niet!

 

international amsterdam motor show

Win 2 kaartjes!

STOER geeft 2 x 2 kaartjes weg voor de vrijdag 5 april (en dus niet voor een andere dag). Wil je in aanmerking komen, geef dan antwoord op de volgende vraag.

Op de International Amsterdam Motor Show vind je ook veel Lamborghini’s. Uit welk land komen deze auto’s?

A. Spanje

B. Italië

C. Duitsland

D. Frankrijk

Let op: meedoen kan tot dinsdag 2 april 2019.

 

Geef hier je antwoord

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: