In Amsterdam wordt het Museumplein elk jaar omgetoverd in een gezellige ijsbaan met daaromheen plekken om te eten, shoppen of een warme chocolademelk met slagroom te drinken. Het is heerlijk om daar een dagje te vertoeven! Helemaal leuk: de organisatie, Ice Amsterdam, is op zoek naar een Junior IJsmeester van tussen de 8 en 16 jaar. Wat die allemaal moet doen, lees je hier. Misschien iets voor jou? In de tussentijd geven we ook 2 schaatsarrangementen weg voor 2 personen. Lees snel verder!

ice amsterdam dag

 

Wat doet een Junior IJsmeester?

Een Junior IJsmeester helpt o.a. met het inspecteren van de schaatsbaan of deze bijvoorbeeld nog glad genoeg is. Ook helpt hij/zij bij de sfeervolle kerstmarkt en probeert zoveel mogelijk andere kinderen de ‘Ice*Amsterdam-koorts’ over te brengen en te komen schaatsen. Kortom: jij bent de ster namens Ice Amsterdam voor alle kinderen uit Amsterdam! Hier lees je wat de functie nog meer inhoudt. Reageer wel voor 10 december, want op 14 december wordt de winnaar al bekend gemaakt.

 

ice amsterdam avond

 

Win een arrangement!

Ook wij willen het schaatsen in Nederland stimuleren. Daarom geven we samen met Ice Amsterdam 2 x een compleet schaatsarrangement voor 2 personen weg. Dat is 2 uur schaatsen inclusief schaatshuur, warme chocomelk met slagroom (of glühwein) en bitterballen!

Weet jij welk museum er dicht bij het schaatsplein aan het Museumplein in Amsterdam ligt?

A. Rijksmuseum

B. Anne Frank museum

C. Spoorwegmuseum

 

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: