De actie staat in de laatste STOER, maar daar waren we wat leuks bij vergeten te melden. In ons laatste nummer kun je namelijk 2 spannende Fortnite boeken winnen, echte verhalen die zich in jouw favoriete wereld afspelen. Daarom geven we ook op onze site de 2 boeken weg, Gevangen in Battle Royale 1 en 2.

Samen met honderd andere spelers is de twaalfjarige Grey in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale gezogen. Om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top vijf van spelers belanden voor het einde van het seizoen – als dat niet lukt, zit hij nog twee maanden vast in Fortnite. In dit tweede boek zal Grey moeten samenwerken met zijn beste vrienden om bij de top te komen. Maar wie kan hij vertrouwen?

Tot nu toe zijn er twee Gevangen in Battle Royale boeken verschenen, Fortnite: het spel begint en Fortnite: het gevecht gaat door. Als je nu het twee Fortnite boek koopt, maak je kans op een PlayStation 4! Kijk hier voor meer info.

 

Bedenk een leuke titel voor boek 4 van Gevangen in Battle Royale en win!

Ook de titel van boek 3 is bekend: Het Eindspel. Maar hoe zou jij een vierde boek noemen? Wat hoop je wat daarin gaat gebeuren? Of misschien kom je in een andere game terecht? Zijn er speciale mensen die je daar ontmoet? Wij willen het weten!

 

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen