Zullen we weer een prijsvraag doen? Deze week kwam de fantastische Marvel-film Ant-Man and the Wasp uit op dvd en bluray. En wij mogen ze 2x weggeven! Doe jij weer mee?

Waar was Scott?

Wie de laatste Avengers film heeft gezien, Infinity War, heeft zich ongetwijfeld afgevraagd waarom Ant-Man (Scott Lang) niet met zijn vrienden meevocht tegen de slechte Thanos. Nou, in deze film krijg je het antwoord: hij had huisarrest. Scott mocht zijn huis dus niet verlaten, want anders was hij alsnog in de gevangenis beland.

antman dvd

Gelukkig komt hij in deze film wel weer in actie. Hij wordt opgeroepen door Dr. Hank Pym om de Quantum Realm in te gaan, een alternatieve dimensie waar Hank Pym’s vrouw in zit opgesloten. Misschien kan Scott haar redden? Maar ook andere dreigingen dienen zich aan. Zo is daar de mysterieuze Ghost, een wezen dat door muren kan lopen en voor veel onrust zorgt. Samen met Pym’s mooie dochter Hope (ook bekend als de Wasp) probeert Scott alle problemen op te lossen…

Klinkt moeilijk? Niet echt. Ook als je geen enkele Marvel film hebt gezien, valt er veel te genieten in Ant-Man and the Wasp. Het enige dat je hoeft te weten is dat Scott zich kan verkleinen (én vergroten!) en superkrachten heeft. De scene waarin hij bijvoorbeeld een levensgrote truck als step gebruikt, is hilarisch.

Dit moet je doen

Wil je Ant-Man hebben? Geef antwoord op de volgende vraag:

In de keuken komen Ant-Man en de Wasp enkele schurken tegen. Wasp weet er één op een fantastische wijze uit te schakelen. Hoe? 

A. Ze gooit een taart in zijn gezicht

B. Ze laat hem uitglijden over een bananenschil

C. Ze schakelt hem uit met… zout?

D. Ze sluit hem op in de voorraadkast

Hint: bekijk de trailer boven maar!

 

 

Geef hier je antwoord

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen