Aan alle mooie dingen komt een einde. Aanstaand weekend wordt de laatste aflevering uitgezonden van de serie Adventure Time (Tijd voor Avontuur) op Cartoon Network. Om hierbij stil te staan, hebben we op onze site een leuke prijsvraag. Doe jij mee?

De laatste aflevering komt eraan!

Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen komt er een einde aan de avonturen van Finn en zijn hond Jake in het magische Land van Ooo. Maar ze gaan er wel uit met een grote knal! Vanaf zaterdag 20 oktober om 14:05 uur wordt er namelijk een 24-uur durende special uitgezonden. De marathon begint met de première van de langverwachte, epische special “Come Along With Me”, waarin Finn, Jake, Marceline, Princess Bubblegum en Suikerburg de oorlog aangaan met Gumbald en zijn leger. Dit zal voor altijd het lot van Ooo bepalen. Hier vind je een voorproefje:

Dit moet je doen om te winnen

Ter ere van het afscheid van Tijd voor Avontuur organiseert STOER samen met Cartoon Network een leuke prijsvraag. We hebben 2 pakketten met een Jake muts, Finn pet en t-shirt weg te geven. Geef antwoord op de volgende vraag:

Het haar van prinses Bubbelien is gemaakt van kauwgom. Waar is ze nog meer van gemaakt?

A. drop

B. suiker

C. porselein

D. chocola

Meedoen kan tot 28 oktober. Veel succes!

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen

STOER 9

Weet jij het antwoord uit het blad?